Σύνδεση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Όνομα Χρήστη
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

  • slide site 2020
  • slide1
  • φυλλαδο 17
  • slide5
  • slide2
  • Πατήστε για να δείτε τα προγράμματα μελέτης
  • Πατήστε για να δείτε τα προγράμματα μελέτης


Κατηγορίες

Διαγωνίσματα

Διαγωνίσματα

Στην ενότητα "Διαγωνίσματα" δημοσιεύονται:

1. Τα Διαγωνίσματα Προσομείωσης του Φροντιστηρίου που διεξάγονται στον χώρο μας, ταξινομημένα ανα τάξη και ημερομηνία. Η εμφάνιση και η πρόσβαση στην κατηγορία αυτή απαιτεί εγγραφή στο site με δικαιώματα χρήστη Μαθητή.

2. Προτεινόμενα επαναληπτικά διαγωνίσματα ελέυθερης πρόσβασης για την εξάσκηση των μαθητών.

Οι Λύσεις-Υποδείξεις των διαγωνισμάτων αυτών θα μπορούν να διατίθενται μόνο στους Εγγεγραμμένους χρήστες με την απαιτούμενη διαβάθμιση. Για πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να αποστέλνεται μύνημα μέσω της Φόρμας στο μενού "Επικοινωνία" της Ιστοσελίδας μας

Θέματα του μήνα

Θέματα του μήνα

solution2Στην ενότητα αυτή κάθε μήνα οι καθηγητές του Φρονιστηρίου μας θα προτείνουν ανά τάξη και στα βασικά μαθήματα, Θέματα - Ασκήσεις χρήσιμα για την εξάσκηση των μαθητών και την διαρκή επανάληψη τους.

Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας θα μπορείτε να αξιολογήσετε τα θέματα αυτά αλλά και να προτείνεται κάποια που σκεφτήκατε ή σας δόθηκαν και θεωρείτε ότι έχουν ενδιαφέρον.

Για το μάθημα Γλώσσα - Έκθεση οι ασκήσεις περιλαμβάνονται στην Ενότητα "Διαγωνίσματα" της Ιστοσελίδας μας.

Lock-iconΣε κάθε μια απο τις παρακάτω Κατηγορίες-Τάξεις υπάρχουν θέματα με ελεύθερη πρόσβαση αλλά υπάρχει και η αντίστοιχη Τράπεζα Ασκήσεων .Η πρόσβαση σε αυτή επιτρέπειται ΜΟΝΟ σε εγγεγραμμένους χρήστες με το κατάλληλο επίπεδο πρόσβασης. 

Πληροφορίες

Πληροφορίες

Στην ενότητα αυτή παραθέτουμε:

 

 EXETASTEA    1. Πληροφορίες που αφορούν την λειτουργία του σχολείου και ότι νεότερο προκύπτει απο τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείαςτην Διιδακτέα

2. Την Εξεταστέα ύλη στα βασικά μαθήματα του Λυκείου ταξινομημένη ανά τάξη. Τα έγγραφα που έχουν αναρτηθεί είναι ακριβή αποσπάσματα απο τα Φ.Ε.Κ όπως έχουν δηοσιευθεί απο το Υπουργείο Παιδείας. 

3.Πληροφορίες που αφορούν την λειτουργία του Φροντιστηρίου μας.
Βάσεις Σχολών

Βάσεις Σχολών

baseis2Στην Ενότητα αυτή θα βρείτε τις Βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση για όλα τα έτη απο το 2007 μέχρι και σήμερα, με χρονολογική σειρά και για όλες τις Ειδικές Κατηγορίες των Εξεταζομένων.

Θέματα Εξετάσεων

Θέματα Εξετάσεων

themataΣτην ενότητα αυτή έχουν αναρτηθεί τα θέματα των Γενικών εξετάσεων μέχρι σήμερα. Τα θέματα είναι ταξινομημένα αρχικά ανα τύπο Λυκείου και κατόπιν ενα έτος διεξαγωγής των εξετάσεων. Στην περίπτωση του Ενιαιου Λυκείου υπάρχει ο διαχωρισμός σε μαθήματα Γενικής Παιδείας και μαθήματα Κατεύθυνσης. Σε όλα τα θέματα υπάρχουν και οι αντίστοιχες απαντήσεις.